Szakállasok Blogja

Borbélyszalon

Borbélyszalon, vagy otthoni szakállápolás?

Jogos a kérdés, főképp azok fejében, akiknek igenis számít, hogy a „rőzse” rendben legyen az arcukon. Az igazság az, hogy valójában három lehetőség közül választhatsz. Vegyük sorra mindet!

Tovább
Otthon felejtetted a szakállápoló szettedet? Ne ess kétségbe!

Otthon felejtetted a szakállápoló szettedet? Ne ess kétségbe!

Alighanem rekordot döntünk ennek a cikknek a hosszával, mert a téma bármit igényelhet, csak nem bibliányi kifejtést. Ugye milyen bosszantó, amikor egy családlátogatás vagy egy többnapos kirándulás alkalmával már a nap során kiderül,

Tovább
Te is elköveted ezeket a hibákat, amikor szakállmosót használsz?

Te is elköveted ezeket a hibákat, amikor szakállmosót használsz?

Gyerekkorban sokunk anyukája mondta azt féltő szóval: Ne mosd olyan sűrűn a hajad fiam, mert megfázik a fejed, zsírosodni fog a hajad, stb. Sok igazság van a fenti sorokban. Mégis, fundamentális különbségek vannak

Tovább
Szakáll dúsítás mesterfokon!

Te jó ég, viszket a szakállam! Tehetek ellene?

Tehetsz. Le azért ne vágd, hisz nem az „extrém megoldások” blogját olvasod épp. Nagyon röviden összefoglaljuk a szakállviszketést kiváltó három fő okot, és igyekszünk hatékony megoldásokat kínálni.

Tovább
Szakáll dúsítás mesterfokon!

Szakálldúsítás mesterfokon! Tények és tévhitek.

Kíváncsiságból tettünk egy körutat az interneten a témában, mert bár létezik saját véleményünk (máris kifejtjük), azért mégiscsak felháborító és elszomorító egyben, hogy egyes profitvadász vállalkozások mennyi sületlenséget képesek összehordani, és kihasználni az önbizalomhiánytól küzdő férfitársak jóhiszeműségét…

Tovább
Olcsó vs. minőségi szakállolajak

„Olcsó” vs. minőségi szakállolajak

Rendhagyó ez az írás, ha azt vesszük alapul, hogy a különböző szakállápolási termékeket és azok szerepét, fontosságát már rengetegen az unalomig „megénekelték”. Úgy tűnik azonban, a legfontosabb szempontokat valamiért minden szakértő és „prémvezér” figyelmen kívül hagyja. Amolyan hiánypótlóként igyekszünk most ezeket átfogóan elétek tárni.

Tovább
A 4 legmenőbb szakáll és bajusz

A 4+1 menő szakáll és bajusz

Figyelem, a következő szakáll (és bajusz) stílusok erősen férfiasak lesznek! Ezúttal nem szorítottunk helyet piperkőc hypoknak. Igaz, a lista végén nem hagyhattuk ki korunk egyik legbizarrabb szakáll őrületét sem.

Tovább
5+2 nélkülözhetetlen eszköz szakállasoknak

5+2 nélkülözhetetlen eszköz szakállasoknak

Teljesen mindegy, hogy még „kezdő”, vagy már „haladó szakállas” vagy, igényes férfiként az alábbi kiegészítőkre garantáltan szükséged lesz! Vegyük sorra, mi is kell ahhoz, hogy egy szakállas férfi tökéletes formában tartsa arca ékességét. Az alapfelszerelések a következők:

Tovább
A fodrász és borbélyszakma büszkesége Kiskőrösről

Inspiráció - A fodrász és borbélyszakma büszkesége Kiskőrösről

Vállalkozóként nagyon jól tudjuk, mit jelent egy-egy üzlet beindítása, felfuttatása. Mennyi tervezés, mennyi munka és persze mennyi álmatlan éjszaka. A rengeteg vásárlónk közül nem volt nehéz „kiszúrni” Horváth Robit Kiskőrösről, aki rendszeresen és nagyobb mennyiségben adott le nálunk rendeléseket.

Tovább