A fodrász és borbélyszakma büszkesége Kiskőrösről – Inspiráció

Vállalkozóként nagyon jól tudjuk, mit jelent egy-egy üzlet beindítása, felfuttatása. Mennyi tervezés, mennyi munka és persze mennyi álmatlan éjszaka. A rengeteg vásárlónk közül nem volt nehéz „kiszúrni” Horváth Robit Kiskőrösről, aki rendszeresen és nagyobb mennyiségben adott le nálunk rendeléseket.

Az ember ilyenkor kíváncsiságból utánanéz a neten a lelkes vásárlónak. Megérzésünk helytállónak bizonyult, egy fodrász/borbély srácról volt szó. Ez azonban önmagában még nem tenné a sztorit érdekessé.

Robi karakterével azért tudtunk azonosulni, mert az a fajta céltudatosság, eltökéltség jellemzi a fiút, ami minden siker valódi titka. Azonnal elnyerte tetszésünket, hogy ő ráadásul hátrányos helyzetből indult el a vállalkozói lét rögös útján. Robi ugyanis roma származású, így a társadalmi bélyeg gyakorlatilag kikerülhetetlen. Mégis, az álom ereje, az abba fektetett energia és persze a fiatal családi kötelék adta fundamentum Anettel és Olivérrel messze repítették hősünket.

Ne is szaporítsuk a szót, a kiskőrösi rege sok elemében hasonlít egy klasszikus magyar népmesékből ismert „szegénylegény sztorira”, amiben a tarisznyával az oldalán a világnak nekivágó legkisebb fiú végül elnyeri a király lányának kezét és a fél királyságot. Ha birodalmat nem is mondhat magáénak Horváth Robi, az emberek bizalmát és szimpátiáját már most elnyerte. Sok sikert kívánunk neki és családjának! A fiatalok történetét itt olvashatjátok.

Mi a Szakáll Királlyal mindehhez ugyan nem sokat teszünk hozzá, de amikor ilyen megtisztelő sorokat olvasunk a termékeinkről egy szakmabeli „tollából”, akkor az azért minket is büszkévé tesz. Nem is kicsit… Köszönjük!

Robi
Robi Aki engem ismer tudja, hogy maximalista ember vagyok, mindenért kőkeményen megdolgoztam életem során. Mindig a legjobbat akarom adni, és folyton arra törekszem, hogy napról napra jobb legyek. Számomra elengedhetetlen a minőségi termékek használata, amit nagy örömömre Nálatok meg is találtam. Igazából írhatnék sok szépet és jót, de tök mindegy. Ilyen alacsony ár mellett ilyen magas minőséget nehéz produkálni! Természetesen vendégeim véleménye a legfontosabb számomra, soha egyetlen negatív visszajelzést sem kaptam. Ahogy megjön a megrendelt akár balzsam akár olaj, pár napon belül kifosztanak! Ennél jobb elismerés nincsen.

Horváth Róbert - Kiskőrös, R&A Fodrász Szalon