A tökéletes ajándék szakállasoknak!
(Bármilyen alkalomra.)

Mi a legfőbb oka, hogy egyedi ajándékkal akarod meglepni szakállas párodat? Gondolkodtál már ezen? Mit szeretnél éreztetni vele? Azt, hogy egy különleges férfi a számodra? Vagy azt, hogy mennyire szereted őt? Szeretnéd látni az önfeledt örömöt, boldogságot az arcán, amikor átnyújtod neki a ragaszkodásod jelképét?


A szakállas férfiak kivétel nélkül büszkék a szakállukra, hiszen egészen egyedi annak üzenete:

„Igazi férfi vagyok, és szeretném, ha ezt a világ is látná! Erős vagyok, határozott, karakán, és ragaszkodom az elveimhez!”


Egy tökéletesre formázott szakáll tovább fokozza a férfi magabiztosságát. Nem véletlenül szaporodnak manapság gombamód a borbélyszalonok.

No de mi a helyzet az otthoni szakállápolással? Otthon sem áll meg az élet, hiszen a szakáll napi szinten igényli a törődést, akárcsak a haj. Minél hosszabb, annál több időt vesz igénybe az ápolása.

Ehhez pedig a lehető legtökéletesebb választás egy minőségi szakállápoló szett!

Varázsold úriemberré!

A Szakáll Király, VAZUL és Hunor márkák mára országszerte ismertté váltak. Olyan exkluzív csomagokat állítottunk össze, melyekben minden eszköz megtalálható, ami az otthoni szakállápoláshoz elengedhetetlen.

Az ízléses szetteket különleges illatú kézműves kozmetikumokból, és kiegészítő eszközökből tökéletes ajándékcsomagokká formáltuk.

Szakáll Király szett

Prémium termékeinkkel azt a réteget céloztuk meg, amely nem tud meglenni a „fürdőszobai” szakállápolás eszközei nélkül, ugyanakkor nem hajlandó kompromisszumot kötni a minőségben. Ők az igényes szakállasok!

Talán nem meglepő, hogy a vásárlóink fele hölgy, akik pontosan a fentebb vázolt céllal vesznek ajándékot párjuknak. Az alábbi vélemények szívmelengetők:

Szita Éva véleménye
K. Andi véleménye

Manapság egy férfi is képes hosszú perceket eltölteni a fürdőszobában, és bárki elhiheti, hogy „rutinos” szakállasok életében az autók, a peca vagy a sörözés sem előzheti meg a szakállápolás otthoni szertartását:

Solymosi Attila véleménye

Gyere, és nézz körül Te is online üzletünkben. Válogass kedvedre a kisebb és nagyobb méretű szakállápoló ajándékcsomagok között. Garantáltan megleled, amit keresel, párod pedig egyszerűen imádni fog ezért a figyelmes gondoskodásért!