Szakállasok 6 pontja

Hat tipp, hat boldogságmorzsa. Ezeket a stációkat a legtöbb szakállas férfi jól ismeri. És Te? Mire a rövid írás végére érsz, egy komplett fegyvertárad lesz, és motivált leszel csillogó szemekkel. Főképp, ha igazán megérett benned, hogy most aztán alaposan megnöveszted a szakálladat…

1. Vágj bele!

Persze ne szó szerint… Ez az a bizonyos „nulladik lépés”. Minden kezdet nehéz, és a legtöbbünk esetében a szakáll növesztése valódi fogcsikorgató kihívás. Sokszor nem is a váratlanul megjelenő, korábban soha nem tapasztalt kényelmetlenségek miatt (lásd a 2-3 héten át tartó szörnyű viszketés), hanem a „Mit szólnak majd mások?” című érzés okán.

Persze, persze, könnyű azzal vagánykodni, hogy „Én aztán lesz@rom!”, de hidd el, eleinte eléggé kényelmetlenül fogod érezni magad, bármikor nézel tükörbe, ahonnét „naponta változó” fizimiskád bámul vissza.

2. Tájékozódj hiteles forrásból

Minden kezdet nehéz, mert a kezdetek tele vannak fehér foltokkal. Jobb ezeket az ismeretlen területeket mihamarabb kipipálni, ne legyen miattuk később felesleges görcs az emberben.

Mivel a szakállat (tévesen) sokan egy kalap alá veszik a hajjal, így ahhoz hasonlóan szeretnék megoldani annak kezelését is. Öreg hiba lenne, ha Te is így állnál hozzá. Hidd el, sok időt és bosszúságot spórolsz meg azzal, ha már a kezdetek-kezdetén felvértezed magad pár elengedhetetlen alapinformációval.

Erre is van megoldásunk, hiszen épp ezeket a szükséges tudásmorzsákat fogalmaztuk meg az alábbi rövid e-füzetben. (A képre kattintva villámgyorsan le is töltheted.)

(A füzet mellé több más egyéb meglepetést is mellékeltünk neked!)

ebook

3. Kezdj el ismerkedni a minőségi szakállápolókkal!

Amikor már eljutsz abba a stádiumba, hogy jóindulattal sem lehet rád akasztani a „borostás férfi” jelzőt, az már egy igazán izgalmas út kezdete lesz. Ezen a ponton indul az igazi kaland, és ekkor lépsz be hivatalosan is a „szakállasok klubjába”.

(Mellesleg, ha még nem olvastad, van erről egy tök jó írásunk: 6 ok, amiért boldogabb vagy szakállasként. Ne hagyd ki!)

Visszatérve a szakállápoló szerekre, ezek nem mások, mint az olaj, a balzsam és a szakállmosó. Ha tényleg csak pár szóban foglalhatnánk össze ezek legfontosabb szerepét, akkor az alábbiak lennének azok:

Jól érzed, ebben is tudunk segíteni neked. A Szakáll Király kézműves magyar termékeinek illatait tulajdonképpen a személyiségedhez fejlesztettük ki. Nézd meg itt, mit is jelent ez pontosan!

4. Szerezz be egy komplett szakállápoló szettet!

Nincs mese, ez már tényleg a szakállas korszak. Átmentél minden várárkon, legyűrtél minden utadba kerülő nehézséget, és ha a királylányt és a fele királyságot azért nem is adhatjuk neked, valamit mégis felkínálhatunk helyettük.

A Szakáll Király márkák kifejlesztése során arra „esküdtünk”, hogy teljeskörű megoldást biztosítunk minden olyan szakállas férfinek, aki a szakállápolás teljes „arzenálját” szeretné elhelyezni fürdőszobájában. Igen, a teljesség igényével.

Több ilyen „szupercsomagot” is találsz a webshopunkban. Túl messzire nem is kell szaladnod, csak kattints ide, és vedd őket szemügyre egyenként.

5. Tartsd magad motiváltan

Érdemes megtalálnod azt a közeget, azokat az embereket, akik maguk is keresztülmentek már a szakállnövesztéssel járó nehézségeken, ergo értenek téged. Talán magyarázatot sem igényel, mekkora erőt, lökést adhat mások támogatása, megértése és hasznos tanácsai.

Na ez az a pont, ahol már segíteni is tudunk neked. Folyamatosan építünk és szervezünk egy lelkes, jófej (és főleg jó humorú) szakállas közösséget a Szakáll Király Facebook oldalon. Rendszeresen megjelenő kérdések, praktikák, tippek, hasznos ötletek, és persze rengeteg szórakoztató tartalom, amit itt találsz.

Ne nekünk higgy, döntsd el Te magad, hogy érdemes-e csatlakoznod. Csak egy like gomb választ el a csoporttól...

6. Mutasd meg a világnak, hogy büszke szakállas vagy!

Ne csak a prém mutassa az arcodon, hogy melyik csapatban focizol. Tök szuper cuccokat alkottunk, amiktől tuti dobni fogsz egy hátast. Látogass el Te is Magyarország legnagyobb online szakállas ajándéküzletébe, és böngéssz sok száz póló, pulóver, táska, bögre, sőt, akár puzzle közül!

Ezekután bárhol mutatkozol, a környezeted azonnal érezni fogja, hogy nem viccelsz, és valódi fanatikus vagy.

Hát ennyi: Kezdd el, vedd körbe magad szakállasokkal, tanulj a szakállról, ápold napi szinten, és büszkén vállald fel a világ előtt!

Sok sikert kívánunk!

Érdekel az otthoni szakállápolás?
Fogadj el tőlünk egy AJÁNDÉKOT!

Akár kezdő, akár haladó szakállas vagy, nagy hasznát fogod venni a rövid e-füzetnek, melyből kiderül az

  • 5 dolog, amit feltétlenül tudnod kell, mielőtt szakállápolásba kezdesz,
  • kapsz egy 7 lépéses útmutatót a szakáll növesztéséhez,
  • meglepünk 19 + 1 tuti szakállápolási tippel.
Az 'Email cím' megadása kötelező!
Kérjük, fogadd el az Adatvédelmi nyilatkozatot!