6 félelem szakállápoló szett vásárlása előtt

Összeszedtünk minden olyan lehetséges kérdést, kifogást, melyek miatt a szakállápoló termékeink megvásárlásában még bizonytalan lehetsz. Igyekszünk eloszlatni a kételyeidet.

1. Az illat. Fog ez tetszeni nekem?

Valóban szubjektív dolog az illat, és ha nem élsz egy olyan borbélyszalon közelében, ahol ki tudod próbálni a termékeinket, akkor egyetlen dologra hagyatkozhatsz csupán: Mások véleményére...

A probléma áthidalására létrehoztuk az Exkluzív Illatminta Csomagot, mely mindhárom márkánk illatába, állagába tökéletes betekintést enged. Ismerd meg:

2. Szükségem van erre egyáltalán? (férfiaknak)

Ha nemrég kezdtél szakállnövesztésbe, és a tükörbe nézve az arcodon egy napról-napra egyre „kontrolálatlanabb” valamit látsz, miközben frusztráltnak érzed magad, akkor a feltett kérdésre a válasz egy egyértelmű IGEN!

(Megsúgjuk, hogy fürdőszobai kísérletezgetés helyett érdemes azonnal beruháznod egy komplett szakállápoló szettbe! Ezt a döntésedet SOHA nem fogod megbánni.)

3. Ár. Nem túl drága cuccok ezek?

Szánj rá időt nyugodtan, és nézz körül kicsit a honi (vagy a külföldi) piacon. Hamar meggyőződhetsz arról magad is, hogy az ár bizony komoly indikátor. Ha számodra fontos a minőség, akkor nem reális elvárás az, hogy az igényesen elkészített kozmetikumokból kispóroljunk bármit is csak azért, hogy kommersz szintre redukáljuk az árat.

4. Ismeretlen márkák. Bízhatok bennük?

A szépségiparban fellelhető férfi kozmetikumok volumene köszönőviszonyban sincs a gyengébbik nem által használt termékek mennyiségéhez képest. Ezen belül a szakállápolás speciális terület. Ha bárkit megkérdezel a környezetedben, aki használ szakállápoló termékeket, garantáljuk, hogy minimum lelkesen bólogatni kezd, amikor a Szakáll Király nevet szóba hozod neki.

5. Minőség

Ahogy említettük, az árak erőteljes indikátorok. Ha valamit elsőre drágának éreznél, azért lehet, mert a lehető legjobb összetevőket tartalmazza, melyek a jövőben sem válnak olcsóbbá. Sőt!

Érdekesség, és szorosan a minőséghez kapcsolódik Dukai Zoltán Nagykövetünk őszinte véleménye szakállápoló kozmetikumainkról:

"Túl azon, hogy kezelhetővé vált az összekuszálódott szakállam, és reggelente nem könnyes szemekkel jövök ki a fűrdőszobából (nemcsak a fájdalom miatt, hanem gyászolván az elhullottakat, amiket a fésű kitépett), akad itt még valami...

...a kezeim! Iszonyat száraz a bőröm! Ősztől tavaszig kínlódás az életem a szétrepedezett ujjvégeim, kifakadt "bütykeim" miatt. Azonban ez már a múlté, hiszen mióta rendszeresen használom az olajat, balzsamot, ezek a tünetek megszűntek. Szakállápolás után "nincs pazarlás" címszóval mindig át szoktam dörzsölni a kezeimet a rajta maradt Vazullal vagy Királlyal, és láss csodát!

Pedig amikor még nem voltam szakállas, mindent kipróbáltam! Csak a gyógyszertárban kikevert speckó krém tette a dolgát úgy-ahogy. Manapság télvíz idején is szinte bársonyos a bőröm, pedig a szakmámból adódóan sem kellene, hogy az legyen. Szóval örök hála és köszönet!"

Zoli

Dukai Zoltán - Kapuvár

6. Örülni fog ennek a párom? (hölgyeknek)

Ha a kedvesed legapróbb rezdüléseiből is kiolvasod már a rejtett vágyait, akkor a kínzó keszekuszaság, viszketés, stb. rémét varázsütésre felszámoló szakállápoló szett a létező legjobb ötlet, amit ajándékba adhatsz. Ne nekünk higgy, hanem álljon itt néhány hiteles vélemény hölgy vásárlóinktól:

"Páromnak volt egy féltve őrzött kis fésűje, amit sajnos sikerült tönkre tennem. Telefon elő, szakállfésű rendelés... na én így találtalak meg benneteket. Megrendeltem, és rögtön hívtalak titeket, hogy igazából SOS lenne. Másnapra ott volt a csomag. Nem is az olaj és a balzsam volt a lényeg, mert tudtam, hogy arra nagyon kényes, de nagy meglepetésemre azokat is imádta! És azóta is csak a VAZUL cuccokat használja! "
Niki

Nagy Niki – Debrecen

Éva vélemény

Ugye most már nincs miért hezitálni?